DAGENS 1

dagens kväll- min måndagskväll har bestått av dusch, tvättat bort sminket, tvättat piercingen, smörjt in benen, packat väska, pluggat, varit hos hästarna, druckit oboy, bilddagboken, facebook, skrivit texter till personer som betyder.
dagens saknad - såklart världens finaste ludde.
dagens köp - ny vinterjacka + puder.
dagens låt - someone like you - adele.
dagens roligaste - ingenting, haha..
dagens fina vän - så mååånga! men speciellt min bästis anela!
dagens känsla - blandat, jag är sur, jag är arg, jag är besviken, jag är ledsen, jag är kär, jag är glad, jag är orolig.
dagens längtan - jag längtar efter ganska mycket, men speciellt en sak. och det tänker jag inte säga.
dagens lungnande - en fet cigg som gjorde mig lugn, fick ett litet utbrott förut, nåra tårar föll så ja..
dagens mening - jag är kär, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
dagens "skriv ngt själv" - haha, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. men nu ska jag försöka sova lite.
somnade vid tre inatt eftersom stormen Berit skrämde livet ur mig.
aja, ha det soft. nu ska jag läsa och snacka med folk.
pusss

DO IT LIKE A DUDE

HEEEEYYY BLOGGEEEEEEENN MIN.
nu sitter jag framför datorn i min ensamhet. idag blev det skolan, det va väl hyffsat. efter skolan drog jag med mamma till tingsryd. inskaffade mig en ny jacka, nytt puder. sen hästgrejer! drog hem. nu sitter jag här somsagt.
imorgon blir det skolan, och sista dagen med min älskade iphone! ska lämna in den imorgon. buhu..
dock har jag ingen telefon, eller jo. min gamla då, som dör 24/7. men får hoppas iphonen blir fixad ganska fort.
eller så kommer jag väl få otur? kanske får tillbaka mobilen om flera månader? äh, jag vet inte. så lång tid kan det inte ta för att byta en skärm! aja. nu ska jag dra, ha det bra. pussss

TIERD!

JAG ÄR FÖRBANNAT TRÖTT.. men jag kan verkligen inte sova, för jag har världens mensvärk. men det känns tusan 100 gånger värre än vanlig mensvärk, pallar inte! ska försöka sova nu. måste! men jag kan bara inte. ska försöka iallafall. har kollat på samma film tre gånger nu, ja jag har inget liv. i already know..
sovgotttttttttttttttttt.

I LIKE WHAT YOU TELL ME.

HEJ KÄRA BLOGG.
min helg har varit så unerbar, kan inte beskriva hur jävla glad jag har varit hela helgen!
i fredags blev det en toppendag i skolan, jag hade verkligen skitkul. efter skolan blev det ennu bättre. drog och träffade världens bästa pojk. kan bara säga att han är världens underbaraste, så himlans gullig! han vet hur man gör en tjej glad! drog hem därifrån vid kvart över åtta. sen gick jag hem från stationen. gick sakta och lyssnade på musik. riktigt glad musik. :) hemma träffade man brorsan, hans tjej & max. dom tycker jag börjat prata kalmarspråk? wtf? :( ne. det tycker jag verkligen inte! hahaha. somnade tidigt, vaknade av att pappa kom in i rummet på lördagen och sa att det va frulle. efter frukost, dusch, fix osv. drog vi till stan. inskaffade mig nya jeans. assköna! tack far min! :) vid tio i fem drog jag med bussen till lessebo. slapp betala för maskinen va sönder, SCORE! carin mötte upp mig.
fixade lite stuffs hon henne. sen drog vi till emmaboda. ÅÅÅH, vad jag älskar folket där! helt underbara. jag och min kära klasskompis Frida Göstasson är alltid lika normala! haha, gud vad jag tkr om dig tjejen! SJUKT GO BRUD ;D
träffade massvis med folk, to.m nya ansikten. trevligt trevligt. vid ett åkte jag och carin hem. emma hämtade oss i eboda. väl hemma så la vi oss i sängen, och carin gjorde sjuka videos som ligger ute på hennes fb. hahahahaha!
vi har skrattat så förbannat mycket, jag älskar henne! vi låg nog vakna till tvåtiden, dampade satan. sen somnade jag och vaknade en halvtimma efter, hade så förbannat ont i min mage. det va ungefär som mensvärk fast tio gånger värre.. som en stor klump som svullnade upp i magen elr ngt, gjorde skitont! så jag väckte henne, hämtade alvedon. och tre timmar efter så gick det över! gr8.. vaknade ungefär vid 9tiden. låg kvar till 11. sen blev det frulle. sen gick vi ut och höll på att blåsa bort, fett läskigt väder ute.. vi har kollat massa filmer idag, skrattat, dampat, suttit i chatroulette HAHAHA.. och massvis mera.. nu sitter jag hemma, har ont i magen ): ska väl snart sova tror jag. imorgon är det måndag, blir skolan! efter blir det hem och gosa med nya pållen kanske? skitsöt liten skit! haha :) ha det fett bra, för det tänker iaf jag ha.
JAG ÄÄLSKAR VERKLIGEN LIVET JUST NU. jag älskar att vara såhär kär. hoppas verkligen detta kommer hålla.
för annars vet jag inte vad jag gör.
- PUSSS

LILLA LONDON

hejsvejs på er allihopa.
idag vaknade jag klockan 10. somnade ganska tidigt igår, eftersom jag va cptrött.
nu väntar jag på sms från carin, sen åker jag väl förmodligen dit och sen drar vi till eboda.
blir lite mys ju. träffar förmodligen älskade där oxå.
sen måste jag prata med anela om en sak.
nu ska brorsan ha datorn, så nu blir det platta håret osåvidare.
ha de puss

RSS 2.0